Import af biler

Der er mange fordele ved at importere luksusbiler via Deluxecar

Du vil få et bredt udvalg at vælge imellem og med muligheden for at spare mange penge.

Import af luksus bil for enhver

Vi har specialiseret os i at finde og importerer biler i alle mærker, modeller og årgange. Du vil derfor have næsten frit valg på alle hylder. Der vil være biler for enhver smag.

Det er særligt de specielle og eksklusive biler som vi importerer og dem har du muligheden for at flexlease via os. Det danske bilmarked er meget dyrt og har været det igennem årtier.

Vi hjælper dig med at få presset prisen ned og sænket omkostninger til fx. afgiften. Du kan opnå store besparelser og du er altid velkommen til at kontakte Deluxecar, hvis du har spørgsmål eller en konkret forespørgsel.

Flexleasing af bil

DELUXECAR STÅR FOR ALT DET PRAKTISKE VED IMPORTEN

Det kan virke uoverskueligt at importere en bil, for der er mange regler, krav og forbehold man skal have i baghovedet. Deluxecar klarer alt det praktiske for dig, da vi har specialiseret os i import af biler.

Vi skal derfor nok sørge for at du kommer igennem toldsyn, afgiftsberegning, klargøring og indregistrering. Alle udgifterne betales af dig som køber, uden at vi pålægger dig et tillæg. Vores hjælp til det praktisk er en ekstra service fra vores side af.

Deluxecar er din forhandler når din ny luksus bil skal importeres. Det er altså os der drøfter prisen med vores samarbejdspartnere og vi arbejder altid på at få presset den ned mest muligt. Får vi eksempelvis sænket prisen med 20.000 kr. er det din egen besparelse.

Vi har god erfaring i disse forhandlingssituationer og du kan derfor være tryg ved, at vi gør vores arbejde grundigt.

Alt du skal gøre er at lave en bestilling og så skal vi nok ordne resten af arbejdet.