Bilimport fra Sverige

Sverige har altid været dygtige til biler.

Det svenske brugtmarked inden for biler er derfor markant større, end det du finder i Danmark. Der er flere modeller at vælge imellem og langt bedre handler at lave.

Når du køber bil er det altid en stor investering og du bør derfor overveje at importere bilen fra udlandet. I lande som Sverige og Tyskland, kan der laves rigtig gode besparelser. Deluxecar kan hjælpe dig i begge lande.

Import af svenske biler

Det kan hurtigt blive uoverskueligt at skulle importere ens drømmebil selv. Deluxecar har stor erfaring og viden på området. Lad os hjælpe dig med din import af svenske biler. Vi er med dig hele vejen og det er mere ligetil, end de fleste tror.

Find drømmebilen i Sverige

Hvis du leder efter drømmebilen i Danmark, vil du hurtigt opleve at den er for dyr. Ved køb i Sverige kan der spares mange penge og det muliggør, at du kan købe biler fra en helt anden hylde.

Den svenske moms på biler er 25 % og kan trækkes fra, hvis du vælger at købe den som virksomhed. Derudover så er prisniveauet bare mere attraktivt i Sverige.

Deluxecar hjælper dig igennem hele forløbet, fra start til slut, når du skal finde din drømmebil. Vi hjælper dig med din bil import fra Sverige, uanset hvilken model du ønsker.

Kontakt os for at høre mere om muligheder og få en uforpligtende samtale.

Bilimport fra Sverige