Fordele ved at flexlease igennem deluxecar

Der er mange fordele ved at flexlease igennem Deluxecar og vi vil her komme ind på en række af de mest centrale. Først og fremmest har vi stor viden og erfaring på området. Det gør at du er i trygge hænder hos os.

Samarbejde med mange leasingselskaber

Deluxecar har et godt netværk af samarbejdspartnere, hvor der er mange leasingselskaber. Det gør os mere uafhængige, hvis I eksempelvis har ét bestemt ønske til selskab eller bilmodel.

Fri kørsel

Du har fuld frihed til at køre så meget du ønsker. Flexleasing af drømmebil hos Deluxecar vil være en mulighed, selv med et stort kørselsbehov.

Hurtig levering af nummerplader

Du kan forvente hurtig levering af nummerplader inden for få dage.

Løsning efter dine behov

En af de største fordele hos os, er muligheden for at få skræddersyet en løsning efter dine behov. Du bestemmer hvem der skal stå som bruger, men kan sagtens lade andre familiemedlemmer og venner køre en tur i bilen. Den frihed skal der være.

Derudover kan du selv vælge leasingperiode alt efter hvad du foretrækker. Du kan i sandhed få en flexleasing løsning efter dine behov som kunde.

Skulle du få brug for hjælp til forsikringen, kan vi ofte spare dig penge, da vores biler er forsikret ud fra bilens reelle værdi og ikke inklusiv den danske afgift.

iStock_000019863138_Double-1024x682