Flexleasing Erhverv

Leasing af firmabil

Deluxecar tilbyder meget fordelagtige leasingpriser til virksomheder, på biler der kan handles uden moms og registreringsafgift.

Ved flexleasing indregistrerer leasingselskabet bilen med et lille afgiftsbeløb pr. måned, i stedet for at betale det hele på én gang. Det betyder en lavere månedlig ydelse for dig i leasingperioden.

Til sammenligning med traditionel finansiering, så betaler du typisk et langt mindre beløb i udbetaling, samtidigt med at den månedlige ydelse typisk også vil være en del lavere end ved traditionel finansiering.

 • Er bilen over 36 mdr. beregnes ca. 0,87% +moms pr. mdr.
 • Er bilen 3-36 mdr. gammel beregnes ca. 1,37% +moms pr. mdr.
 • Er bilen 0-3 mdr. gammel beregnes ca. 2,37% +moms pr. md

Du skal ved flexleasing være særligt opmærksom på følgende

 • Leasingselskabet køber bilen til dig. Ny eller brugt.
 • Ved leasingaftalens udløb aftales en restværdi, som du skal anvise en køber til
 • Mulighed for attraktiv forsikring gennem Codan forsikring

 

Flexleasing Erhverv

 Forudsætninger der skal være opfyldt, for at du kan flexlease en bil hos os:

1. Ved brugte biler skal følgende være opfyldt:

 • Bilen skal kunne købes uden moms og afgift
 • Bilen må max. have kørt 150.000 km.
 • Bilen skal købes hos en autoriseret nyvogns- eller større brugtvognsforhandler i DK eller Tyskland

2. Leasingaftalen indgås på følgende vilkår:

 • Leasingperiode 6 – 36 måneder (med mulighed for forlængelse)
 • Udbetaling/depositum 20% til max. 30% + moms af bilens pris inkl. forholdsmæssig registreringsafgift samt evt. hjemtagelsesomkostninger

3. Krav til dig:

 • Fornuftig virksomhedsøkonomi
 • Ingen registrering i RKI el.

Fordele ved at flexlease igennem Deluxecar

Der er mange fordele ved at flexlease igennem Deluxecar og vi vil her komme ind på en række af de mest centrale. Først og fremmest har vi stor viden og erfaring på området. Det gør at du er i trygge hænder hos os.

Samarbejde med mange leasingselskaber

Deluxecar har et godt netværk af samarbejdspartnere, hvor der er mange leasingselskaber. Det gør os mere uafhængige, hvis I eksempelvis har ét bestemt ønske til selskab eller bilmodel.

Vi har ligeledes mulighed for, kun at have plader på en bil i de måneder du rent faktisk bruger den. Hvilket kan være praktisk ved leasing af en cabriolet, betales der kun registreringsafgift i de måneder leasingaftalen løber – Resten af tiden vil bilen være uden plader og altså uden afgift,

f.eks. i sommer perioden kan du have plader på, og i vinter perioden lave stilstand. Det kan være 6 md kørsel og 6 md stilstand, det er helt op til dig.
Ved Flex Leasing er køretøjet uden afgift når kontrakten udløber, og kan derfor frit sælges i hele Europa – og ofte indgå i en ny handel ved køb eller import af den næste bil!

Fri kørsel

Du har fuld frihed til at køre så meget du ønsker. Flexleasing af drømmebil hos Deluxecar vil være en mulighed, selv med et stort kørselsbehov.

Hurtig levering af nummerplader

Du kan forvente hurtig levering af nummerplader inden for få dage.

Løsning efter dine behov

En af de største fordele hos os, er muligheden for at få skræddersyet en løsning efter dine behov. Du bestemmer hvem der skal stå som bruger, men kan sagtens lade andre familiemedlemmer og venner køre en tur i bilen. Den frihed skal der være.

Derudover kan du selv vælge leasingperiode alt efter hvad du foretrækker. Du kan i sandhed få en flexleasing løsning efter dine behov som kunde

Ønsker du at Flex Lease en bil i f.eks. 36 måneder, kan vi lave leasing-perioden på 12 måneder – herefter kan vi genvurdere registreringsafgiften som vil være faldet betydeligt og i de efterfølgende måneder vil leasingydelsen være lavere!

Skulle du få brug for hjælp til forsikringen, kan vi ofte spare dig penge, da vores biler er forsikret ud fra bilens reelle værdi og ikke inklusiv den danske afgift. Dette er selvfølgelig valgfrit.

Hvornår sparer jeg mest på at FlexLease?

Generelt kan man sige at jo dyrere køretøjet er, jo mere “sparer” man. Besparelsen ligger i afskrivningsgrundlaget, som ved flexleasing er 30-50% af en tilsvarende bil med fuld afgift, da der kun afskrives på bilens værdi ekskl. afgift.

Du betaler altså kun den månedlige ydelse på 1,33% +moms* af registreringsafgiften når der er plader på bilen. Når der ikke er plader på bilen betales der ikke afgift hvilket gør det oplagt at have en sommer/vinter-bil.