Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/deluxecar.dk/public_html/wp-content/plugins/motopress-content-editor/includes/ce/shortcode/ShortcodeCommon.php on line 790

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/deluxecar.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2339

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/deluxecar.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2343

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/deluxecar.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3169
Flexleasing Privat - Find din drømmebil og få den om 48 timer!

Flexleasing til Private

Få din bil inden for 48 timer!

Ja, du hørte rigtigt. Du kan finde din drømmebil inden for 48 timer,

  1. Find drømmebilen uden afgift på Mobile.de eller i vores liste over "danske" flexleasingbiler.
  2. Udfyld "kontakt mig i dag" formularen
  3. Vi kontakter dig, så du kan få mere info og/eller bestille din drømmebil
  4. .... Du får bilen leveret inden 48 timer

Når du har fundet den helt rette bil, har du måske behov for, at se nærmere på hvad omkostninger du står over for. Du kan benytte vores Flexleasing Beregner, som er vejledende, men giver et godt overslag på hvad du kan forvente at skulle af med i hele perioden og pr. måned.

Fra du bestiller bilen hos os, til bilen kan være dig i hænde, går der kun 48 timer! Vi klarer alt papirarbejde, så du kun skal koncentrere dig om at køre.

Drømmer du om at eje en eksklusiv bil eller en specialbil som naboen ikke har? Der kan være store økonomiske fordele ved at vælge en Flexleasingaftale.

Flexleasing er en leasingform, der henvender sig til private. Så har du en drøm om en Ferrari, Lamborghini, Porsche eller bare en større Audi, kan du få den næsten uden afgift.

Allerede når bilerne runder en værdi på 300.000 kr. bliver det interessant, og der er mange fordele ved at flexlease gennem Deluxecar. Vi har et godt netværk af samarbejdspartnere og hjælper dig hele vejen, så du kan koncentrere dig om at køre.

Vi har et tæt og velfungerende samarbejde med leasingselskabet FOCUS Flex Leasing A/S, der har en storkundeaftale med SKAT. Det betyder, at alle leasingkontrakter og -vilkår er forhåndsgodkendte af SKAT – og at vi kan levere nummerplader fra dag til dag!

Flexleasing af bil

Billig flexleasing til private

Der er ingen tvivl om der er mange fordele ved at lease biler via flexleasing. Deluxecar har 100% styr på reglerne, selvom biler (næsten) uden afgift kan lyde for godt til at være sandt.

Alle opgørelser og undersøgelser viser, at afgiften udgør en stor del af de danske bilpriser. Vi giver dig muligheden for at spare 10 – 20 %, når du skal købe ny bil. Dine besparelser og fordele afhænger meget af hvilken model du søger, men så snart der er tale om eksklusive luksusbiler, vil du kunne spare mange penge.

Så hvis du søger billig leasing af biler, vil flexleasing være en rigtig velegnet model. Kontakt os for at høre mere om muligheder, eller hvis du måtte have spørgsmål.

Hvad er Flexleasing?

Bilkøbet bliver lavet af leasingfirmaet, af den bil du foretrækker som kunde. Det er derfor leasingselskaber, der reelt står som ejer af bilen, selvom du har retten til brugen af den. Du vil som leasingtager bliver registreret som bruger af bilen og registreringsafgiften vil blive afregnet hver måned. I modsætning til almindelige bilkøb, hvor hele registreringsafgiften skal betales med det samme. Det understøtter den økonomiske fordel, der kan være ved Flexleasing.

Når leasingaftalen udløber vil der ikke længere være hverken udgifter til registreringsafgift eller staten. Du kan som leasingtager så vælge at forny flexleasing aftalen, eller lade leasingfirmaet sælge bilen selv. Det er værd at bemærke, at ved en ny kontrakt med firmaet vil der ske nye beregninger af afgiften, som vil falde da bilens værdi er tilsvarende. Som kunde vil du altså opleve en billigere leasingydelse over tid.

Hvilke biler er attraktive at flexlease

Den helt overordnede hovedregel er, at jo dyrere bilen er desto mere vil du spare. Årsagen er simpel, for besparelsen ligger i afskrivningsgrundlaget, der selvsagt er større ved højere beløb.

Ved flexleasing vil afskrivningsgrundlaget typisk ligge på 30-50 % af en lignende bil uden fuld afgift. Der afskrives nemlig kun på bilens værdi eksklusiv afgift. I det store hele betyder det, at du kun kommer til at betale en ydelse på 0,5 % + moms af registreringsafgiften.

Så helt overordnet er det de fede og dyre biler, der er flest fordele ved at flexlease. Det er netop derfor Deluxecar tilbyder import af eksklusive biler fra lande som Sverige og Tyskland. Der er mange fordele at hente og du får typisk helt nye muligheder, når du skal udvælge drømmebilen.

Hvad er forskellen på flexleasing og privatleasing

Det kan være svært at gennemskue den eksakte forskel på flexleasing og den private leasing. Deluxecar vil derfor gøre dig klogere på forskellighederne her.

DEN PRIVATE LEASING
Den normale private leasing foregår ved, at leasingfirmaet tager bilen retur efter kontrakten er udløbet. Du vil være forpligtet til at levere den i god stand og du er selv ansvarlig for de ridser, buler etc. som du har påført bilen. De skal erstattes og det kommer til at koste dig.
Dertil kommer kilometerbegrænsningen som du er forpligtet til at overholde. Det betyder at du altså ikke bare kan tage en tur til Sydspanien i bil, hvis det overskrider begrænsningen. Leasingfirmaet vil indregne det forvente tab på bilens værdi, så de er sikre på at dine betalinger+ bilens salgsværdi giver dem overskud.

FLEXLEASING
Ved flexleasing vil du som kunde (leasingtager) kun betale for de faktiske afskrivninger på bilen. Værditabet er altså ikke beregnet på forhånd. Det bliver det ved et salg. Her vil salsprisen afgøre om det giver et tab eller gevinst. Opnås der en gevinst kommer det dig til gode som leasingtager.

Forskellen er altså primært tilknyttet til hvordan leasingydelsen bliver opgjort og håndteret under leasingperioden. Hvis du er god til at passe på bilen, så salgsprisen bliver højere end forventet, vil flexleasing altså være det rigtige valg.

Fordele ved at flexlease igennem deluxecar

Der er mange fordele ved at flexlease igennem Deluxecar og vi vil her komme ind på en række af de mest centrale. Først og fremmest har vi stor viden og erfaring på området. Det gør at du er i trygge hænder hos os.

SAMARBEJDE MED MANGE LEASINGSELSKABER
Deluxecar har et godt netværk af samarbejdspartnere, hvor der er mange leasingselskaber. Det gør os mere uafhængige, hvis I eksempelvis har ét bestemt ønske til selskab eller bilmodel.

FRI KØRSEL
Du har fuld frihed til at køre så meget du ønsker. Flexleasing af drømmebil hos Deluxecar vil være en mulighed, selv med et stort kørselsbehov.

HURTIG LEVERING AF NUMMERPLADER
Du kan forvente hurtig levering af nummerplader inden for 2 hverdage.

LØSNING EFTER DINE BEHOV
En af de største fordele hos os, er muligheden for at få skræddersyet en løsning efter dine behov. Du bestemmer hvem der skal stå som bruger, men kan sagtens lade andre familiemedlemmer og venner køre en tur i bilen. Den frihed skal der være.

Derudover kan du selv vælge leasingperiode alt efter hvad du foretrækker. Du kan i sandhed få en flexleasing løsning efter dine behov som kunde.

Skulle du få brug for hjælp til forsikringen, kan vi ofte spare dig penge, da vores biler er forsikret ud fra bilens reelle værdi og ikke inklusiv den danske afgift.

Kontakt os for mere information eller hvis du har spørgsmål til vores løsninger.