Flexleasing Mercedes

Har du lyst til at køre rundt i den fedeste Mercedes på markedet? Så har du muligheden nu. Deluxecar tilbyder nemlig flexleasing af drømmebiler efter dine behov.

Vi har alle vores favoritter, men på grund af vores samarbejdspartnere og gode netværk, kan du selv vælge hvilken model du ønsker at lease. Det er billigere end traditionelle bilkøb og det gør dine økonomiske rammer meget bredere.

 

Flexleasing hos Deluxecar

Når du flexleaser en bil hos Deluxecar vil vi købe din favoritbil og du får så retten til at bruge den igennem os. Vælger du flexleasing af Mercedes hos os kan du ofte spare 10-20 % på afgifterne.

Og det bliver hurtigt til mange penge, da bilafgifterne er tårnhøje og udgør en stor del af købsprisen. Du vil ligeledes undgå at skulle betale registreringsafgiften på én gang for hele året. Hos os betaler du den månedligt, så det er nemmere at overskue økonomisk.

Det er ikke kun tale om økonomiske fordele. Du får ligeledes en større valgfrihed mellem hvilken Mercedes model du foretrækker. De mest eksklusive drømmebiler findes sjældent hos danske forhandlere. Her kræves der kontakter og det har vi hos Deluxecar.

Vi importerer typisk bilerne fra Tyskland og Sverige, hvor udvalget er bredt og priserne er lavere. Det er bilimporten der er nøglen til dine mange fordele som kunde. Kontakt os hvis du vil høre mere om fordelene og hvis du har spørgsmål til vores flexleasing løsninger.

Se også vores side om alm. leasing af Mercedes.

Mercedes er et gammelt og erfarent tysk bilmærke, der er kendt for deres høje kvalitet og stabile biler. Mærket hører i øjeblikket ind under Daimler AG selskabet. Det hele startede med en sammenlægning af Daimler Motoren Gesellschaft og Benz & Cie.

Siden har fulgt mange succesrige årtier, der har gjort Mercedes til en af de mest anerkendte og betroede mærker på markedet. Særlig kendt for at kunne levere biler til alle behov og for deres store succes i Formel 1. Du vil sent fortryde af lease en Mercedes, da det er tysk kvalitet og kraft.