Flexleasing Maserati

Maserati er sande luksusbiler, der får de fleste mænd til at slikke sig om munden. De er bare ekstremt dyre i Danmark hvis du køber dem på traditionel vis.

Deluxecar tilbyder dig derfor muligheden for at flexlease en Maserati til priser hvor de fleste kan være med. Siden starten i 1914 har Maserati bilmærket været en favorit hos mange. Se meget mere om mærket og vores flexleasing løsning her.

 

At flexlease Maserati hos os

Når du flexleaser en Maserati hos Deluxecar får du glæde af mange fordele, men den mest afgørende er af økonomisk karakter. For ved flexleasing er det nemlig leasingfirmaet der kommer til at stå som ejer, mens du får retten til at bruge bilen.

Du vil opleve markant mindre afgifter på bilen, noget der ellers normalt udgør en stor andel af prisen. Besparelser på 10-20 % er ikke unormalt hos os.

Det økonomiske fordelagtige bliver understreget af, at du kun skal betale registreringsafgift månedligt og ikke på én gang årligt. Du vil derfor bedre kunne betale for bilen løbende.

Du kan se mere om vores flexleasing løsning her.

 

Vælg selv bilen

Nu tænker du sikkert, at der er begrænsede muligheder for at vælge bilens model. Det er der ikke, der er fuld valgfrihed og vi samarbejder med mange dygtige firmaer.

Det giver dig et bredt udvalg og frihed til at vælge din drømmebil. Du er velkommen til at kontakte os hvis du vil høre mere om mulighederne.