Flexleasing Ferrari

Ferrari bilmærket er Italiens stolthed på bilmarkedet. Et mærke der særligt er kendt fra Formel 1 og de fede sportsbiler. Mange mænd vil elske at køre rundt i en Ferrari og selvom det kan virke urealistisk i Danmark, kan flexleasing gør din drøm til virkelighed.

Det er nemlig markant billigere og mere fleksibelt, hvis du vælger at flexlease en Ferrari. Det kan du gøre hos Deluxecar hvor vi hjælper dig igennem hele processen og giver dig alle fordelene.

 

Vælg din favorit bil

Når du flexleaser hos Deluxecar giver vi dig muligheden for at vælge din drømmebil. Intet mindre kan gøre det. Så selvom det er os der importerer og køber bilen, er det helt og aldeles dig, der bestemmer hvilken model.

Deluxecar importerer typisk bilerne fra gode markeder som Sverige og Tyskland, hvor de kan få til langt bedre priser end herhjemme.

 

Om at flexlease en Ferrari hos os

Flexleasing er ikke et begreb der er lige velkendt hos alle. I dette afsnit vil vi derfor fortælle lidt om dets muligheder og fordele.

Som det første bør du vide, at vi som leasingfirma køber bilen, selvom det er dig der vil have brugsretten. Ved at vi køber den, opnår du en række fordele som kunde.

Der kommer markant færre afgifter på bilen og det kan medfører besparelser på helt op til 20 %. Dernæst skal du betale registreringsafgiften månedligt og ikke hvert år. Dette beløb vil derfor blive langt nemmere at "sluge" økonomisk.

Du betaler kun for de faktiske afskrivninger og værditabet bliver altså ikke indregnet, som ved normalt privatleasing. Når du engang vil sælge bilen i fremtiden bliver dit tab/gevinst altså udregnet ud fra salgsprisen.

Det gør flexleasing af Ferrari særligt attraktivt, hvis du er god til at passe på bilen. Da du derved kan opnå en højere salgspris, når den tid kommer.

 

Vi håber du er blevet klogere på dine muligheder og vores leasing løsning hos Deluxecar. Vi kan helt sikkert hjælpe dig med at få fat i drømmebilen. Kontakt os for at høre mere.