Flexleasing BMW

Har du lyst til at flexlease en BMW? Så har du muligheden hos Deluxecar, hvor vi tilbyder en bred vifte af smarte biler. Du kan i høj grad selv vælge din ønskede model.

Når vi tilbyder dig eksklusive biler, gør vi det ved at importere dem fra markeder som Tyskland og Sverige. Det giver dig en række fordele som kunde.

 

At flexlease en BMW

Der er klare forskelle mellem almindelige privatleasing og flexleasing, som du bør kende til. Det kan du læse mere om her. Flexleasing er en god idé for dig der passer på bilen og gerne vil have meget bil for pengene. Det kan være svært når du handler hos forhandlerne i Danmark.

Ved at flexlease en BMW hos os, får vi den kørt ind fra fx. Tyskland og kan hurtigt levere nummerpladerne. Vi står for alt det praktiske og har 100 % styr på reglerne. Vores samarbejdspartner FOCUS Flex Leasing A/S har en aftale med SKAT, hvorfor alle leasingkontrakter er godkendte af SKAT.

Der er altså intet hokus pokus i det vi laver, Deluxecar udnytter bare mulighederne til at købe biler, du ellers kun kunne drømme om. Alt sammen via vores import, gode samarbejdspartnere og attraktive aftaler- og vilkår.

 

BMW er tysk kvalitet

Der er ingen tvivl om at BMW er én af de mest populære bilmærker i Danmark. Bayerische Motoren Werke AG (BMW) har været i branchen siden 1917 og er kendte for kvaliteten ved deres biler.

Den lidt jokende snak i branchen er, at tyske mærker som Volkswagen og BMW er holdbare og stærke, mens der har været flere eksempler på biler af franske mærker som er brudt sammen. Eller generelt oplever mange mekaniske problemer undervejs.

Du går kort sagt ikke galt i byen med en BMW, uanset om du går efter god kvalitet eller smarte og cool designs. Deres store tilstedeværelse bekræftes ved, at det tyske bilmærke hvert år producerer over 1 million biler. I 2010 var tallet i underkanten af 1,5 million. Se et udvalg af BMW her.

Kontakt os med det samme, hvis du vil høre mere om mulighederne hos Deluxecar.