Flexleasing Audi

Er du en stor fan af Audi biler? Så er du langt fra den eneste. De laver rigtig smarte og pæne biler, der appellerer til de fleste.

Hos Deluxecar har du muligheden for at flexlease en Audi, der ellers ville være uden for dine økonomiske rammer. Se meget mere om flexleasing af Audi biler hos os.

 

Flexleas en Audi hos os

- Og få økonomiske fordele

Der er ingen tvivl om at de økonomiske besparelser, er den klart største fordel ved at vælge flexleasing. Så snart bilens pris overstiger 300.000 vil der være mange penge at spare.

Det er faktisk sådan, at jo dyrere bilmodellen er, desto større økonomiske fordele vil du opnå. Når du vælger flexleasing hos Deluxecar importerer vi din bil, fra mere prisvenlige markeder som det tyske og det svenske. Her har vi gode samarbejdspartnere, der kan hjælpe med en hurtig levering.

Vi kommer til at stå for alt det praktiske, fra din bestilling er underskrevet og til nøglerne er i dine hænder. Det er vores opgave at få hele importeringsprocessen til at forløbe uden problemer og vi har gjort det mange gange før.

Vi samarbejder med FOCUS Flex leasing A/S der har en aftale med SKAT. Alle vores leasingaftaler er altså forhåndsgodkendte og nummerpladerne kan leveres fra dag til dag. Din klare fordel som kunde er, at du kan vælge biler fra en anden hylde end normalt. Derudover kan du i visse tilfælde opleve et bedre udvalg end herhjemme.

Kontakt os for at høre mere om flexleasingen og hvordan den fungerer, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål. Vi vil være med dig hele vejen.

 

Audi fremstiller smarte biler

Er der én ting der kendetegner Audi bilmærket er det designet og udtrykket på deres biler. Det er altid smart og pænt, hvilket gør at du kører rundt i en lækker bil. De er aldrig firkantede eller kedelige, tværtimod. På den led er det et mere atypisk og friskt tysk bilmærke. De har en forhistorie der går tilbage til 1910, så de ved om nogen hvordan man skruer en hurtig og holdbar bil sammen.

Det bedste bevis på dette er deres triumfer ved 24-timers løbet Le Mans, med en vis dansker bag rettet. Audi biler er en skøn kombination af smarte udtryk, god holdbarhed og tysk håndværk. Ingen tvivl om det vil være et godt valg. Se Eksempler på Audier her.